Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-almere.nl


  Helderzienden uit Almere geven online advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online helderzienden uit Almere
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Gisteren naar jou een mail verstuurd en vandaag antwoord ontvangen. Ondanks dat ik je eigenlijk geen info had gegeven en ik enkel aan jou vroeg achter een persoon en mij, gaf je een situatie weer die volledig klopt Ik ben er echt van ondersteboven wauw, Ik ga zeker nog verder contact met je houden, geeft me meteen een goed en vertrouwt gevoel.
Bedankt .




Ervaring van Nathalie met helderziende Romyna   Ervaring van Nathalie met helderziende Romyna   Ervaring van Nathalie geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende SherlockOryn
  Ervaring met helderziende SherlockOryn
  Lieve Oryn,
we spreken elkaar regelmatig, gisteren ook weer en iedere keer breng je mij weer tot rust en inzichten die er toe leiden dat ik steeds steviger in mijn schoenen ga staan. Ik hoop zo dat het allemaal uit gaat komen. Je bent mijn steun in deze moeilijke tijd. En een bijzonder medium. Liefs van mij.




Ervaring van L met helderziende SherlockOryn   Ervaring van L met helderziende SherlockOryn   Ervaring van L geplaatst op 5 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Danie
  Ervaring met helderziende Danie
  Superblij om u weer na maanden weer te mogen spreken, hoop u nog lang te mogen spreken.

Bedankt voor alles

Een hoopvolle vrouw.




Ervaring van Hoopvol met helderziende Danie   Ervaring van Hoopvol met helderziende Danie   Ervaring van Hoopvol geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Lieve Sissy, bedankt weer voor de rake voorspellingen. U zit er altijd boem boven op. Super bedankt dikke knuffel :) .




Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem met helderziende Sissy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tjitske
  Ervaring met helderziende Tjitske
  Ik heb Tjitske afgelopen woensdag gesproken, ze kon meteen zien wat er was gebeurd tussen ons. Maar u zag het wel goedkomen tussen ons. En zoals u hebt gezegd heb ik het injecteren goed kunnen beheersen, mn collega gaf aan dat ik het meteen kan aftoetsen. Ik voelde me ook erg rustig, wat u ook aangaf. Dat is 1 ding dat al is uitgekomen :-). Bedankt voor het gesprek. xx.




Ervaring van L. met helderziende Tjitske   Ervaring van L. met helderziende Tjitske   Ervaring van L. geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tjitske  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Lieve Sonja, wat kan jij goed invoelen en zo snel. Je bent een aanwinst op de lijn. Ik voel me nu vele malen beter en heb weer vertrouwen in de toekomst. Dank je wel.




Ervaring van R met helderziende Sonja   Ervaring van R met helderziende Sonja   Ervaring van R geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lyndi
  Ervaring met helderziende Lyndi
  Lyndi je bent geweldig. Na je gesproken te hebben heb ik eindelijk innerlijke rust. Je voelt alles heel goed aan en brengt het liefdevol over. Ik kijk nu met enthousiasme uit naar de toekomst. Heel erg bedankt.
Liefs S.




Ervaring van S met helderziende Lyndi   Ervaring van S met helderziende Lyndi   Ervaring van S geplaatst op 4 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lyndi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne-Fleur
  Ervaring met helderziende Anne-Fleur
  Lieve Anne-Fleur,

Wat bent u toch goed in wat u doet. Zelfs op de momenten dat ik hoop verloor bleef u volhouden en gaf u moed. Elke keer als het even te zwaar was mocht ik even bij u tanken en u heeft altijd gelijk gehad. Wij zijn terug samen. En de handvaten die u elke keer weer geeft helpen mij steeds een stuk vooruit.

Enorm bedankt voor al uw geduld, de hoop en de liefdevolle manier van mij coachen.

Anne-Fleur u bent echt zo enorm goed in het invoelen en waarnemen.
Liefs,
Sam .




Ervaring van Sam met helderziende Anne-Fleur   Ervaring van Sam met helderziende Anne-Fleur   Ervaring van Sam geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leandra
  Ervaring met helderziende Leandra
  Superlief en oprecht. Hoop dat al je voorspellingen snel uit mogen komen. Wat hebben we een goed leuk gesprek gehad. Had ik echt nodig. Ik houd je op de hoogte.

Gr.C.




Ervaring van Cindy met helderziende Leandra   Ervaring van Cindy met helderziende Leandra   Ervaring van Cindy geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Hallo,

Op de eerste vraag recht op de bal, de tweede moet ik nog plaatsten.
Bedankt voor je Reading.




Ervaring van R met helderziende Yoshua   Ervaring van R met helderziende Yoshua   Ervaring van R geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Dank je wel. Je bent de enige die precies weet hoe ik in deze situatie sta.
Heb net contract aangepast.
Hopelijk blijft dit bootje varen en is het groen met A.
Hou je op de hoogte.




Ervaring van Friezin met helderziende Joke   Ervaring van Friezin met helderziende Joke   Ervaring van Friezin geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Sonja, je bent snel en zelfverzekerd. Ik heb het gevoel dat jouw voorspelling gaat uitkomen. Ik laat het meteen weten op deze site. Ik begrijp dat er meer positief zijn over jou en dat snap ik helemaal. Aanrader ben je.




Ervaring van anoniem met helderziende Sonja   Ervaring van anoniem met helderziende Sonja   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anke
  Ervaring met helderziende Anke
  Dag Anke,

Dank voor uw begrip en geduld.
Loslaten is vertrouwen.

Dankjewel
Marijke.




Ervaring van Marijke met helderziende Anke   Ervaring van Marijke met helderziende Anke   Ervaring van Marijke geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Wauw wauw wauw, voor mij ben je nummer 1 zonder jou hulp en advies, zou ik er nu niet zo in staan. Geen woorden voor, hoe jij me geholpen heb in m,n kracht te komen.
Namaste Ilse.




Ervaring van Ilse met helderziende Sanne   Ervaring van Ilse met helderziende Sanne   Ervaring van Ilse geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Dank je, lieve Anne

Je zei juist de dingen die ik moest horen. En je hebt gelijk. ik zal alles doen wat je zei. En ik hoop, van harte, dat de toekomst mooier mag zijn dan het verleden. Maar er moet dringend iets goeds gebeuren, iets wat me hoop geeft, want ik ben dood, doodmoe. Maar heel erg bedankt. Hopelijk was dit een eerst stap, veel liefs, wendy.




Ervaring van Wendy met helderziende Anne   Ervaring van Wendy met helderziende Anne   Ervaring van Wendy geplaatst op 3 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Een paar dagen geleden heb ik je uitgebreid gesproken, deels over m'n gevoeligheid, waar ik niet eens over belde. Ik wilde even laten weten dat de 'kerstbal' duidelijk verschil maakt. En dat ik idd ook (sneller dan ik dacht) een inzicht heb gekregen. Super, dankjewel.




Ervaring van B.B. met helderziende Mari Elena   Ervaring van B.B. met helderziende Mari Elena   Ervaring van B.B. geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marie
  Ervaring met helderziende Marie
  Merci marie voor alles.
Ik geloof zo hard in jou. En terecht
.




Ervaring van Anneke met helderziende Marie   Ervaring van Anneke met helderziende Marie   Ervaring van Anneke geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Voorlopig rijbewijs gehaald. Merci Olga.




Ervaring van Joffe met helderziende Olga   Ervaring van Joffe met helderziende Olga   Ervaring van Joffe geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Dankjewel voor de heldere uitleg.




Ervaring van Julie met helderziende Petrus   Ervaring van Julie met helderziende Petrus   Ervaring van Julie geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Hartelijk dank, ik heb u gisteren gebeld. Ik was totaal uitgeput en u heeft me positieve energie gestuurd, nu dat was de komende uren duidelijk voelbaar. Ik heb er vandaag ook nog deugd van, aangename man, dank je.




Ervaring van A. met helderziende Beau   Ervaring van A. met helderziende Beau   Ervaring van A. geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Anne bedankt voor je inzichten. Vooral het jongetje van 5 was een eyeopener.




Ervaring van J met helderziende Anne   Ervaring van J met helderziende Anne   Ervaring van J geplaatst op 2 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dinah
  Ervaring met helderziende Dinah
  Lieve Dinah, super bedankt voor het fijne gesprek van zojuist. Je hebt me helemaal teruggezet in mijn kracht en voel zoveel rust nu. Je hebt me inzicht gegeven in de situatie waar ik nu in zit en heb er door jou vertrouwen in gekregen. Dank voor je inzichten, tips en je luisterend oor. Tot de volgende keer. X Lini.




Ervaring van Lini met helderziende Dinah   Ervaring van Lini met helderziende Dinah   Ervaring van Lini geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Heb net met je gesproken wat ben je toch een lieverd. Ik ben weer gerustgesteld dankjewel. Ik hoop dat je voorspelling snel uitkomt. Dikke knuf x.




Ervaring van x met helderziende John   Ervaring van x met helderziende John   Ervaring van x geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Je bent een medium in hart en nieren, zoals ze horen te zijn. Heel goed dus. Dank je voor je hulp. Groet Maria.




Ervaring van Maria met helderziende John   Ervaring van Maria met helderziende John   Ervaring van Maria geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Lieve Sarina,
na een lange tijd jouw weer gesproken vandaag. Wat ben ik blij je stem te horen, jouw opbeurende woorden en hoe mijn situatie verder zal verlopen. Je bent de rust zelve die je overbrengt op mij en je andere clienten. Ik vind je een top medium. Je hebt mij mezelf d'r net weer terug gezet, met mijn beide benen. Dank je wel mijn engel.




Ervaring van IK je weet wel met helderziende Sarina   Ervaring van IK je weet wel met helderziende Sarina   Ervaring van IK je weet wel geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Even een dikke bedankt voor je steun en het blijven geloven in mij, ook was ik het even kwijt
een dikke bedankt.




Ervaring van xxx met helderziende Amber   Ervaring van xxx met helderziende Amber   Ervaring van xxx geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  En mijn Binki is dus goed voor me bezig. Liefs D.




Ervaring van Maria met helderziende Olga   Ervaring van Maria met helderziende Olga   Ervaring van Maria geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  En mijn Binki is dus goed voor me bezig. Liefs van D.




Ervaring van Binki met helderziende Sonja   Ervaring van Binki met helderziende Sonja   Ervaring van Binki geplaatst op 1 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gabie
  Ervaring met helderziende Gabie
  Ik sprak jou net over de man die nu nog een beetje afstand houdt maar waarvan jij overtuigd bent dat het zeker goed komt. Kortom, super lieve dame ben je. Ons gesprek heeft me echt goed gedaan, belde je nu voor het eerst maar ga je zeker vaker bellen. Dank je wel. Liefs F & F. Hij die net tijdens ons gesprek appte. Xxx.




Ervaring van F met helderziende Gabie   Ervaring van F met helderziende Gabie   Ervaring van F geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabine
  Ervaring met helderziende Sabine
  Lieve Sabine. Ons gesprek werd afgebroken maar je bent geweldig. Ik laat je zeker weten of je voorspellingen uitkomen. Je bent wel echt super accuraat en zo fijn om mee te praten. Dankjewel.

Liefs.




Ervaring van Ruch met helderziende Sabine   Ervaring van Ruch met helderziende Sabine   Ervaring van Ruch geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende SherlockOryn
  Ervaring met helderziende SherlockOryn
  Super super bedankt SherlockOryn, was echt een super reading.
En dan heb ik je pas vandaag voor t eerst gesproken.
Lieve mensen bel deze man, hij is supergoed en t is t wachten zeker waard, hij vertelt geen onzin, maar voelt je energie supergoed aan en wat hij dan vertelt, geweldig.

Keep it up.

Ik denk dat je nu wel weet wie.

Een heel fijne avond.

Een zeer tevreden klant .




Ervaring van Happy girl met helderziende SherlockOryn   Ervaring van Happy girl met helderziende SherlockOryn   Ervaring van Happy girl geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau je had gewoon gelijk over alles tot nu toe. Ik sta serieus versteld van je heldere inzichten. Je bent een fijn persoon om mee te praten, en dat gaat vaak ook gepaard met de nodige humor, wat het dan net weer even minder zwaar maakt allemaal. Bedankt voor je steun.




Ervaring van Simone met helderziende Beau   Ervaring van Simone met helderziende Beau   Ervaring van Simone geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Het dossier is terecht. Dus de Held is in wording. En nu even rustig afwachten op het vervolg wat volgens jou positief zal zijn. Laat ik ervan uitgaan dat jouw voorspelling uitkomt en dat de goede tijden eindelijk gaan aanbreken. Liefs Maria.




Ervaring van M met helderziende Olga   Ervaring van M met helderziende Olga   Ervaring van M geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,

Bedankt dat je er altijd voor me bent. Ik kan mij geen beter iemand wensen, zolang en zo vaak spreken we elkaar al ook al voel ik me soms verdrietig jou steun is goud waard op dit moment Liefs NY.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  Monique, WAT BEN JIJ GOED. 1 van de beste op deze lijn jou tijdsbepaling was onherroepelijk juist. Wat een ommekeer die ik ondanks moeilijk kon geloven.
Je ben 1000 sterren waard.
Bedankt voor alles tot nu toe, ik zal je zeker nog nodig hebben in de toekomst.
Ik kan Monique aanraden aan iedereen.
Ze weet wat ze doet en is top
Veel liefs .




Ervaring van Anneke met helderziende Monique   Ervaring van Anneke met helderziende Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-almere.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden