Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderzienden-almere.nl


  Helderzienden uit Almere geven online advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online helderzienden uit Almere
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderzienden-almere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  1 woord voor deze prachtdame, buitengewoon.
Kan wat een ander niet kan, voorspellingen komen uit en kan de situatie beschrijven zoals het is zonder veel vragen te moeten stellen.
Top.




Ervaring van Babs met helderziende Cassandra   Ervaring van Babs met helderziende Cassandra   Ervaring van Babs geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Lieve Nellekke,
Ik spreek u nu al geruime tijd en veel dingen zijn uitgekomen. Superblij met u op de lijn. Al uw inzichten zijn altijd oprecht en eerlijk, dat maakt u een mooi persoon. Echt een aanrader.
Dank u wel lieve Nellekke voor alles.
Liefs.




Ervaring van Koppige Steenbok met helderziende Nellekke   Ervaring van Koppige Steenbok met helderziende Nellekke   Ervaring van Koppige Steenbok geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Lieve Isha,
Eergister belde ik je over een woning die ik ging bezichtigen.Je had er geen goed gevoel bij, er zou iets met de buren zijn. Gister bij de bezichtiging gebeurde precies wat je al voorspelde; de buurman kwam klagen over geluidsoverlast. Je had het echt helemaal goed gezien. Dank lieverd.
Kijk er naar uit je binnenkort te bellen met het nieuws over het huis vlakbij het park.
Veel liefs.




Ervaring van NM met helderziende Isha   Ervaring van NM met helderziende Isha   Ervaring van NM geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Hoi lieve Sophia
Je bent een lieve rustige vrouw die altijd gelijk heeft en die ook altijd goed helpt met alle vragen die je hebt en je kan altijd met je lachen en wat je in je kaarten ziet klopt ook allemaal en wat je als tip geeft ga ik zeker wat mee doen voor met alles en vooral met de dieren als de dingen uit komen en en als het me gelukt is die tip die je gaf dan ga ik je zeker bellen en laten weten.




Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia met helderziende Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Erkan
  Ervaring met helderziende Erkan
  Ne kadar rahatlatici, huzur verici bir ses tonunuz var. Hem kartlara bakildi ve ona gore yorum yapaldi, hemde insani yondende nasihatlar verildi. Cok memnun kaldim. Sadece bir falci ile konusmadim, ben daha cok nasihat veren bir abi bir kuzen, bir baba gibi dinledim onu.




Ervaring van Seyran met helderziende Erkan   Ervaring van Seyran met helderziende Erkan   Ervaring van Seyran geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Blessed
  Ervaring met helderziende Blessed
  Dankjewel lieve Blessed.
Wat jij doet is zo fijn, je geeft vertrouwen en positiviteit.
Jij bent ook een super leuke persoonlijkheid.

DANKJEWEL.
Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Blessed   Ervaring van Karin met helderziende Blessed   Ervaring van Karin geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Blessed  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Negilia
  Ervaring met helderziende Negilia
  Negilia, bedankt bedankt bedankt Negilia. Ik sprak je een maand terug en je wist me precies te vertellen wat ik over 3 a 4 weken mocht verwachten. Negilia, je voorspelling is vandaag in mijn voordeel uitgekomen, zoals jij het tegen me zei. Jij kan wonderen verrichten. We praten binnenkort uitgebreid hierover. Wat ben je geweldig
Ik ben je zeer dankbaar. Liefs WT.




Ervaring van WT met helderziende Negilia   Ervaring van WT met helderziende Negilia   Ervaring van WT geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali doet zijn werk heel accuraat zijn readings kloppen tot aan de puntjes is altijd heel verhelderend en de voorspellingen komen uit.

Lieve groet van Jane.




Ervaring van Jane met helderziende Gazali   Ervaring van Jane met helderziende Gazali   Ervaring van Jane geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Kiki
  Ervaring met helderziende Kiki
  Kiki, zonder zelf iets tegen jou te zeggen, alles meteen raak. Ik had duidelijkheid nodig in mijn huidige situatie en die heb je me gegeven, waarvoor dank. Ik houd je op de hoogte.

Groetjes, Enya.




Ervaring van Enya met helderziende Kiki   Ervaring van Enya met helderziende Kiki   Ervaring van Enya geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Bedankt voor alles Yuorah. Bedankt voor alles . Dikke knuffel van Daniella. Voor het verdere verloop houd ik je zeker op de hoogte.




Ervaring van Daniella met helderziende Yuorah   Ervaring van Daniella met helderziende Yuorah   Ervaring van Daniella geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louisa, ik heb u gesproken. Het voelde heel vertrouwd aan om met u te praten en je hebt zo goede inzichten.

Trudy.




Ervaring van Trudy met helderziende Louisa   Ervaring van Trudy met helderziende Louisa   Ervaring van Trudy geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dirk
  Ervaring met helderziende Dirk
  Zoals hij zelf altijd zegt, met beide voetjes op de grond. Geen fantast, een vriendelijke man die me al zoveel advies heeft gegeven. Bel hem al jaren, en zet me iedere keer op de juiste weg. Bedankt Dirk.




Ervaring van Solange met helderziende Dirk   Ervaring van Solange met helderziende Dirk   Ervaring van Solange geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Oh wat hou ik van haar. ik word spontaan blij als ik haar stem weer mag horen een prachtige vrouw met haar hart op de juiste plek. Haar voorspellingen en haar advies zijn kloppend en ben blij zo een lieve vrouw ontmoet te mogen hebben.




Ervaring van amira met helderziende Nina   Ervaring van amira met helderziende Nina   Ervaring van amira geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nima
  Ervaring met helderziende Nima
  Lieve, beste Nima
Zojuist weer met jou gesproken.
Wat je mij vertelde dat hij graag naar mijn jongste zoon kijkt heeft mij geraakt.
Er is een mooie klik tussen hen.
De dingen die jij hebt verteld zijn zo raak. Het kan niet anders dan dat je met alles gelijk krijgt.
Jij behoort tot mijn favoriet.
Je bent een lieve, rustige warme vrouw.
Hierbij een extra bedankje en dikke knuffel.

Veel liefs Daphne xx.




Ervaring van Daphne met helderziende Nima   Ervaring van Daphne met helderziende Nima   Ervaring van Daphne geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leandra
  Ervaring met helderziende Leandra
  Sorry viel weg, zo een gezellige dame. Hoop dat alles mag uitkomen, ik vertrouw er toch op, ik laat het weten grtjs.




Ervaring van Sonia met helderziende Leandra   Ervaring van Sonia met helderziende Leandra   Ervaring van Sonia geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende KC
  Ervaring met helderziende KC
  Goede aanwijzingen gegeven aangaande mijn angst over mijn job. Ook mij gecomplimenteerd, en das ook fijn om eens te horen. Bedankt.




Ervaring van Adrienne met helderziende KC   Ervaring van Adrienne met helderziende KC   Ervaring van Adrienne geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Jos, had gelijk weer. Had andere gebeld en die waren niet zeker over dat hij zou komen en dat hij twijfelde of hij zou komen. JOS niet, hij was zeker dat hij komt en ook niet dat hij twijfelde. En heb gecheckt aan de persoon.
Dank je wel jos.




Ervaring van Sfinx met helderziende Jos   Ervaring van Sfinx met helderziende Jos   Ervaring van Sfinx geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sim
  Ervaring met helderziende Sim
  Dankje wel voor ons goed gesprek en om de kaartjes te leggen. Dit doet veel deugd. De verbinding viel uit. Heeel veel dank.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sim   Ervaring van Anoniem met helderziende Sim   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sim  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jayna
  Ervaring met helderziende Jayna
  Lieve Jayna, wat ben jij goed zeg. Een zeer verhelderende reading gehad. De tijd zal het leren. Ik blijf positief en heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Ik heb fijn en openlijk met je kunnen praten. Je had je zegje in het begin al gedaan en zonder dat ik je iets verteld had, klopte t exact. Dank je wel. ook veel licht en liefde voor jullie. liefs Suzanne .




Ervaring van Suzanne met helderziende Jayna   Ervaring van Suzanne met helderziende Jayna   Ervaring van Suzanne geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Jayna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MathildaNili
  Ervaring met helderziende MathildaNili
  Had een zeer aangenaam gesprek. Ze wist exact over mijn kinderen hoe ze zijn als persoontje. Zeker een aanrader. Dank je wel.




Ervaring van Malika met helderziende MathildaNili   Ervaring van Malika met helderziende MathildaNili   Ervaring van Malika geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met helderziende KC
  Ervaring met helderziende KC
  Treffend hoe je dingen wist te vertellen. Je hebt mij gerust gesteld en een weg laten zien. Hiervoor wil ik je enorm bedanken. Ik ga vol moed en vertrouwen het nieuwe jaar in. Dank je wel.
Lieve groet.




Ervaring van ns met helderziende KC   Ervaring van ns met helderziende KC   Ervaring van ns geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Negilia
  Ervaring met helderziende Negilia
  Lieve Negilia,
Heb je net weer gesproken. Een kort maar een fijn gesprek. Bel gauw terug.




Ervaring van S met helderziende Negilia   Ervaring van S met helderziende Negilia   Ervaring van S geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  lieve cassandra,
je voorspelling is weer uitgekomen, je had weer gelijk.




Ervaring van . met helderziende Cassandra   Ervaring van . met helderziende Cassandra   Ervaring van . geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  lieve Nina, je bent echt een lieverd. Jij stelt mij gerust en de voorspellingen kloppen.
Dank je wel.




Ervaring van christel met helderziende Nina   Ervaring van christel met helderziende Nina   Ervaring van christel geplaatst op 22 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Negilia
  Ervaring met helderziende Negilia
  Lieve Negilia,
Bedankt voor uw reading. U bent een topper.
Laatst sprak ik u heel lang aan de telefoon. Nogmaals dank voor alles. X.




Ervaring van H.H. met helderziende Negilia   Ervaring van H.H. met helderziende Negilia   Ervaring van H.H. geplaatst op 22 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  soms spreek je iemand die meer kennis van zaken heeft dan de meeste in hun pink. Niemand kon mij lezen Nona-Jo wel.

Buren-ruzie inzicht gegeven. Werk helderheid gegeven plus uitkomst. Vragen over kinderen-jeugdzorg tot in de puntjes voorspelt.

Dat ik rust moest nemen daar had ze wel een punt, genomen en in een betere energie gekomen.

Ze leest met haar ogen, ze voelt met haar gevoel. God Nona-Jo ben je zo dankbaar dat uit al die mediums jij alleen mij kon lezen en veel dingen zijn uitgekomen.

Liefs je trouw vriendin E.E.




Ervaring van E.E. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van E.E. met helderziende Nona-Yo   Ervaring van E.E. geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Hallo John,

fijn gesprek en nieuwe inzichten gekregen. Dank voor je mooie woorden. BEDANKT voor de verhelderende toekomstvoorspelling. Warme groetjes . Anita.




Ervaring van Anita met helderziende John   Ervaring van Anita met helderziende John   Ervaring van Anita geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Lieve Nona-Yo .
Ik kan nog steeds niet geloven dat jou voorspelling is uitgekomen. Jou getallenkaart klopte precies.
Hartstikke bedankt.




Ervaring van Ingrid met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Ingrid met helderziende Nona-Yo   Ervaring van Ingrid geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  De meest zuivere op deze lijn. Hij ontvangt heldere boodschappen die ook uitkomen. Dank je wel. In gedachten bij u, Kato.




Ervaring van Kato met helderziende Gunter   Ervaring van Kato met helderziende Gunter   Ervaring van Kato geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anou. Wat geweldig ben je, elke keer weer als ik je aan de lijn krijg. Ik hou van jouw adviezen, je bent eerlijk en goed. bedankt daarvoor. Tot horens, Galina.




Ervaring van Galina met helderziende Anouk   Ervaring van Galina met helderziende Anouk   Ervaring van Galina geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Thaiis
  Ervaring met helderziende Thaiis
  Wat een mooi consult gaf Thaiis.
Zo zuiver en eerlijk.
Je hoort me binnenkort weer. Helena.




Ervaring van Helena met helderziende Thaiis   Ervaring van Helena met helderziende Thaiis   Ervaring van Helena geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Oceana
  Ervaring met helderziende Oceana
  Oceana is zo een topper. Zij weet duidelijk de situatie te schetsen. Een van de beste paragnosten die ik ooit heb gesproken. Een aanrader.
Dank je.
Warme knuffel en tot snel. Ella.




Ervaring van Ella met helderziende Oceana   Ervaring van Ella met helderziende Oceana   Ervaring van Ella geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoya
  Ervaring met helderziende Zoya
  Lieve Zoya, wat een geweldig helderziende bent u.
Alles wat u had voorspeld is uitgekomen. Heel erg bedankt voor het mooie telefoonconsult. U bent erg begripvol. Tot binnenkort.




Ervaring van Marcha met helderziende Zoya   Ervaring van Marcha met helderziende Zoya   Ervaring van Marcha geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  wauw Tessa ik ben heel tevreden dat ik u heb leren kennen uw voorspellingen komen echt uit i.v.m. mijn operatie , je komt direct to the point houd je niet langer bezig dan nodig en altijd even vriendelijk tot later jammer dat de sterren maar tot 5 gaan anders.gr.fr.




Ervaring van lenssens francine met helderziende Tessa   Ervaring van lenssens francine met helderziende Tessa   Ervaring van lenssens francine geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve mensen,
Als je met iets zit bel zeker OLGA. Ze komt niet af met zever. Ze luistert naar je en ze begrijpt hoe de mensen en de wereld in elkaar zit, ze is een top vrouw.
Bedankt liefste Olga. Voor jouw dikke steun.




Ervaring van Gaelle met helderziende Olga   Ervaring van Gaelle met helderziende Olga   Ervaring van Gaelle geplaatst op 21 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderzienden-almere.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderzienden-almere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderzienden-almere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderzienden-almere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden